Ein Klavier für Ihre Musik.
Glühbirne

Het Concept

Zoekt u een gebruikte piano of vleugel? Gebruikt, maar nog van uitstekende kwaliteit en gegarandeerd goed onderhouden - dat moeten uw eisen zijn bij de aanschaf.

© Wiebke Ostermeier – – _ – fotolia.com

Een groot deel van het plezier dat u aan een instrument beleeft, is echter afhankelijk van de staat van onderhoud. Verder is het belangrijk dat u een eersteklas merkinstrument koopt.
Hoe ouder de piano die u wilt aanschaffen, hoe groter het risico dat het instrument niet regelmatig is onderhouden en hoe meer de waarde afhangt van de staat van onderhoud.

Bij klavierwunsch.nl vindt u een gemeenschap van vakhandelaren die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die de zoektocht naar een gebruikt instrument voor u gemakkelijker kunnen maken. Al onze aanbieders zijn pianobouwers en meester-pianobouwers - veelal concerttechnici of beëdigde deskundigen.
Alle deskundigheid bij elkaar, in combinatie met hoge eisen ten aanzien van het resultaat van het werk, biedt u de zekerheid dat het instrument dat u koopt in een uitstekende technische staat verkeert.

klavierwunsch.nl stelt zich ten doel u een vertrouwd adres te bieden voor de aanschaf van een instrument, waarvan u lang plezier zult hebben.

We gebruiken cookies. Door onze site te blijven gebruiken, stemt u hiermee in. Details en eventuele bezwaren kunt u vinden in onze informatie over gegevensbescherming.
OK